Kurssit

opetusJärjestämme tiloissamme erilaisia lasikursseja, joista alla muutama esimerkki. Kursseja voidaan myös räätälöidä tarpeiden mukaan.

Jos haluat järjestää kurssin omissa tiloissasi, ota yhteyttä 0400 479 096 tai konttori@lasistudio.fi

Sastamalan opiston, tiloissamme järjestämistä kursseista lisätietoa osoitteesta sastamalanopisto.fi

 

Kierrätyslasimassasta helmeksi ja helmestä koruksi

Kurssilla valmistetaan helmiä sulasta lasismassasta ns. kiertämismenetelmällä, jolla jo viikingit aikoinaan valmistivat niitä.

Kurssin kesto on seitsemän tuntia. Kurssilaisten käytössä on kaksi uunia. Ryhmän koko on 1-12 hlö. Kurssin hinta on 540 euroa/ryhmä ja se sisältää käytettävän lasimateriaalin.  Valmiit helmet jäähtyvät yön yli ja ne voidaan toimittaa kurssilaisille yhteen osoitteeseen postitse.

Helmet on myös mahdollista viimeistellä ja valmistaa koruiksi itse toisella kurssilla. Kurssin hinta  määräytyy osallistujien määrän mukaan ja korujen valmistukseen käytettävä materiaali maksetaan käytön mukaan.

 

Valmista oma lasihelmesi

Kokoa ryhmä ja tule meille valmistamaan oma lasihelmesi tai useampikin. Yhden yksinkertaisen helmen (esim. sydämen muotoisen) valmistamiseen opettajan ohjauksessa kuluu aikaa n. 5-10 minuuttia. Lasihelmistä poistuu mahdolliset jännitteet yön aikana, jonka jälkeen helmi on valmis jatkokäsittelyyn. Valmiit tuotokset lähetämme sovittuun postiosoitteeseen, postimaksun hinnalla. 1-3 ensimmäisen helmen hinta on yhteensä 50 euroa. Seuraavat 10,00/kpl. Lisähintaan (2 euroa/kpl) valmistamme helmestä esim. yksinkertaisen riipuksen.

helmiuuni helmen värjääminen helmen muotoilua helmen muotoilua lasihelmi

Kuvasarja lasihelmen valmistuksesta

 

Lasin koristelu hiekkapuhaltamalla

Kurssilla kuvioidaan hiekkapuhaltamalla pieniä lasiesineitä, esim. juomalaseja, pulloja, pieniä peilejä tms. Varaa mukaasi maalarinteippiä, sakset, kontaktimuovia, erikeeperiä, kirurginveitsi tai pieni mattoveitsi. Voit valmistaa myös pöytälampun jalan kauniista pullosta – lampun sähköistämiseen tarvitaan valmis johtosarja, jossa on katkaisija sekä lampunkanta.

Kurssin kesto on kuusi tuntia ja hinta 350 euroa, osallistujamäärä max. 12 henkilöä