Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä:

Lasistudio Jan Torstensson Oy

Y-tunnus: 1902456-3

Kotipaikka:  Kiikoinen
p. 0400 154 158
Postiosoite: Kiikostentie 8, 38360 Kiikoinen

Rekisteriasioista vastaava henkilö: Tuulikki Tähtivaara-Torstensson
Rekisterin nimi: Lasistudio Jan Torstensson Oy:n verkkomyyntirekisteri
Rekisterin pitämisen peruste: Asiakassuhde
Rekisterin käyttötarkoitus: Henkilötietoja käytetään laskutukseen ja maksujen perintään, markkinoitiin, asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Rekisterin sisältämiä asiakastietoja voidaan käyttää Lasistudio Jan Torstensson Oy:n omissa rekistereissä ja asiakkaan luvalla Lasistudio Jan Torstensson Oy:n mainonnan kohdistamiseen asiakkaille. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjälle joko kirjallisesti tai soittamalla puhelinnumeroon 0400 154 158
Rekisterin tietosisältö: Rekisteri sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:
Yhteystiedot asiakkaista, jotka ovat itse luovuttaneet nämä tiedot (nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, markkinointikielto)
Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.
Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Lisäksi tietoja voidaan joutua poistamaan valvonnan seurauksena, mikäli asiakas väärinkäyttää palvelua tai harjoittaa palvelun avulla rikollista toimintaa tms.
Rekisterin käyttöoikeudet ovat vain niillä Lasistudio Jan Torstensson Oy:n työntekijöillä, joiden työtehtävien hoito niitä edellyttää.
Oikeus muutoksiin pidätetään.